Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Άνοιξε φτερά η Argo Airways

Δεκαεννιά επιβάτες ταξίδεψαν χθες προς και από τη Σκιάθο με το υδροπλάνο της Argo Airways που πραγματοποίησε την παρθενική του πτήση. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δύο δρομολόγια, ένα το πρωί κι ένα το απόγευμα κι αυτό θα συνεχιστεί όλο τον Οκτώβριο ενώ από το Νοέμβριο θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος» της Αθήνας και το «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Οι επιβάτες έδειξαν ενθουσιασμένοι για την πρωτόγνωρη γι’ αυτούς εμπειρία, αλλά και από την εξοικονόμηση χρόνου, ενώ ο πρόεδρος της Argo Airways Κώστας Παναγιώτου, δήλωσε ικανοποιημένος από την κίνηση της πρώτης μέρας και εξέφρασε την ελπίδα ότι το εγχείρημα θα πάει ακόμη καλύτερα το επόμενο διάστημα.
Όπως έγινε γνωστό, το πρωί από Βόλο για Σκιάθο ταξίδεψαν έξι επιβάτες και στην επιστροφή στο λιμάνι του Βόλου προθαλασσώθηκαν τρεις. Από το Βόλο στις 16.40 αποθαλασσώθηκαν για Σκιάθο τρεις επιβάτες και στο Βόλο επέστρεψαν επτά.
Υπενθυμίζεται ότι το εννέα θέσεων υδροπλάνο, εκτελεί δύο δρομολόγια καθημερινά, ένα στις 8 το πρωί και ένα στις 15.40 το απόγευμα από το Βόλο και από τη Σκιάθο στις 9 το πρωί και στις 16.30 το απόγευμα. Η διαδρομή Βόλου - Σκιάθου διαρκεί 21 λεπτά και το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 50 ευρώ συν τους φόρους, δηλαδή σύνολο 55 ευρώ.
Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρίας, κάθε χρόνο στο στόλο της Argo Airways, θα προστίθεται ένα υδροπλάνο, με στόχο στα επόμενα 10 χρόνια, να υπάρχουν ισάριθμα αεροσκάφη.
Από την εφημερίδα Ελευθερία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template