Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Πρωτόγνωρο «χτύπημα»- έκρηξη στο Βόλο

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη δεκαπέντε λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο κατάστημα ορθοπεδικών υλικών της Αιμιλίας Φανιά - Αναγνώστου στην οδό Πολυμέρη 151 (δίπλα από το υποκατάστημα της Alpha Bank) στο Βόλο, προκαλώντας συναγερμό στην Αστυνομία.
Ευτυχώς από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές, ενώ την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Το ευτύχημα είναι ότι, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κίνηση στο δρόμο, με αποτέλεσμα ο εκρηκτικός μηχανισμός να προκαλέσει μόνο υλικές ζημιές και όχι τραυματισμούς ή ακόμη και θύματα.
Η ισχυρότατη έκρηξη, που ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του Βόλου, αναστάτωσε τους περιοίκους της περιοχής του Αγ. Κωνσταντίνου και τέρμα Αναύρου, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία (που δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς δεν ακολούθησε πυρκαγιά μετά την έκρηξη) και η Αστυνομία.
Από νωρίς το πρωί έγινε έρευνα στο χώρο από την Ομάδα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών Λάρισας, που συνέλεξε τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και θα τα αποστείλει για εξέταση σε ειδικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας.
Η έκρηξη του μηχανισμού, που τοποθετήθηκε στην είσοδο του καταστήματος ορθοπεδικών, ήταν ισχυρή καθώς, εκτός από την τζαμαρία και τη φωτεινή επιγραφή προκλήθηκε ράγισμα και τζαμιού, απέναντι από το σημείο της έκρηξης (μετά την οδό Πολυμέρη) σε κατάστημα πώλησης ειδών περιπτέρου.
Από την εφημερίδα Μαγνησία
Σχετικά ρεπορτάζ

Τα ξημερώματα χθες στην Πολυμέρη Εκρηξη μυστήριο σπέρνει τον τρόμο 

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στην οδό Πολυμέρη

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template