Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

Αναζητούνται 509.000€ στον Δήμο Κομοτηνής

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη στον τοπικό τύπο (δες εδώ και εδώ), η νέα κερκίδα του γηπέδου της Κομοτηνής, κόστισε 680.000€! Απ’ αυτά τα 200.000€ θα τα δώσει (τα έδωσε;) το υπουργείο Εσωτερικών και τα υπόλοιπα 480.000€ μέσω του γνωστού δανείου του Δήμου Κομοτηνής, που αποσύρθηκε την προηγούμενη φορά, αλλά υπάρχει σαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της 31ης Αυγούστου! Όλα αυτά σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοτσάκη.
Διαβάζοντας όμως με την στήλη «Βηματάκια» της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα» (εδώ), αν κάποιος περνούσε από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής θα έβλεπε μια μεγάλη πινακίδα, η οποία παρουσιάζει το συγκεκριμένο έργο να είναι ενταγμένο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»!!! Εκτός απ’ αυτό μαθαίνουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.189.000€!!!
Μετά από το σχόλιο της εφημερίδας, την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα βράδυ οι αρμόδιοι του Δήμου Κομοτηνής κατέβασαν την πινακίδα και την αντικατέστησαν με μία στην οποία δεν αναφέρεται ούτε το χρηματικό ποσό, ούτε που είναι ενταγμένο το συγκεκριμένο έργο. Επομένως, αγνοούνται 509.000€, τα οποία κάποιος πρέπει να απαντήσει που πήγανε!!! Ε, δήμαρχε;;;

Από το piazza del popolo

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template