Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Αποζημιώνουν τη Siemens τρία πρώην στελέχη της για την υπόθεση δωροδοκιών

Τρία πρώην στελέχη της Siemens, εμπλεκόμενα σε υποθέσεις διαφθοράς, δέχτηκαν να καταβάλλουν 500.000 ο καθένας στον πρώην εργοδότη τους με αντάλλαγμα την απόσυρση των δικαστικών προσφυγών εις βάρος τους από την εταιρεία.

Η Siemens πλησιάζει στη σύναψη συμφωνίας με τους τρεις πρώην υψηλά ιστάμενούς της, Κλάους Βούχερερ, Ρούντι Λάμπρεχτ και Έντβαρντ Κρούμπαζικ, ώστε «να αποφευχθεί μία διένεξη πολλών ετών» σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο κάθε ένας από τους τρεις θα πληρώσει στην εταιρεία 500.000 ευρώ· η Siemens βρίσκεται σε συνομιλίες με τους άλλους πρώην διευθυντές που εμπλέκονται στην υπόθεση και περιμένει «και άλλες συμφωνίες στο εγγύς μέλλον».

Η εταιρεία ζητούσε αποζημίωσεις από συνολικά έντεκα πρώην διευθυντικά στελέχη της που κατηγορούνται ότι έκαναν «τα στραβά μάτια» σε πρακτικές διαφθοράς.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Βρε την καλή εταιρεία, που θίχτηκε η υπόληψή της.......όταν τα στελέχη της μοίραζαν μίζες κι έκλειναν τις δουλειές, αυτή δεν ήξερε τίποτα! Απλώς "τα 'κονόμαγε"!!!
Τώρα θέλει κι αποζημιώσεις, λες και θ' αλλάξει πρακτική!!!

Θα παραιτηθεί μήπως η καλή εταιρεία απ' τις λεόντιες αποικιοκρατικές συμβάσεις που της έφτιαξαν τα στελέχη της, διαφθείροντας τον καλό πολιτικό κόσμο;;;
ΌΧΙ και τιμητής κυρία Siemens!!!
Αλλά καλά κάνετε, αφού δεν σας το κλείνουν το μαγαζί μετά από όσα έχουν γίνει!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template