Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

Προσφορές για αγορά οικοπέδων, από το Δήμο Ν. Ιωνίας

Δημοπρασία για την αγορά ακινήτων με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» προκήρυξε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, με σκοπό τη δημιουργία ελεύθερων χώρων στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς Φιλαδελφείας – Μαιάνδρου – Αναπαύσεως και Δημοκρατίας.
Για τις απαλλοτριώσεις διατίθεται σε πρώτη φάση το ποσό των 640.000 ευρώ από το 35% του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», το οποίο θα αξιοποιηθεί ουσιαστικά για την υλοποίηση δράσεων που προβλέπονται από το πρόγραμμα «Urbameco».
«Υλοποιούμε παρεμβάσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιογνωμίας της Νέας Ιωνίας και εξασφαλίζουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους δημότες της», τονίζει ο κ. Μαβίδης και προσθέτει ότι η συμμετοχή του Δήμου Νέας Ιωνίας στο ευρωπαϊκό δίκτυο Urbameco, με αντικείμενο την αναβάθμιση υποβαθμισμένων αστικών περιοχών, δημιούργησε νέες προοπτικές και ευκαιρίες για τέτοιου είδους παρεμβάσεις.
Η δημοπρασία που βρίσκεται σε εξέλιξη αφορά απαλλοτριώσεις οικοπέδων με ή χωρίς κτίσμα και οι ιδιοκτήτες καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως τις 11 Σεπτεμβρίου καταθέτοντας σχετικές αιτήσεις στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Αρμόδια επιτροπή πραγματοποιεί επιτόπιο έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσει την καταλληλότητα των προσφερομένων ακινήτων και αν πληρούν του όρους της διακήρυξης.
Στη συνέχεια η επιτροπή συντάσσει έκθεση στην οποία αιτιολογούνται επαρκώς οι λόγοι αποκλεισμού κάποιου ακινήτου.
Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων που ενδιαφέρονται για τις απαλλοτριώσεις μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ή να τηλεφωνούν στο 24213 53126.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρότασή του για το «Urbameco» ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει εντάξει 4 περιοχές, αυτές του Ξηροκάμπου, Προσφυγικών, Νέου Δέλτα και Αλιβερίου.
Από την εφημερίδα Μαγνησία


Με το συμπάθειο Δήμαρχε, αλλά είναι ο κατάλληλος χρόνος (προεκλογική περίοδος), για να "μοιράσεις" χρήμα σε οικοπεδούχους;;;
Δημιουργείς ερωτηματικά και εντυπώσεις!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template