Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Β. Παπακωνσταντίνου στη Ν. Ιωνία

Τον καταξιωμένο και πλέον αναγνωρισμένο ρόκερ και ανυποχώρητο σύμβολο της ποιοτικής ελληνικής μουσικής σκηνής, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ν. Ιωνίας, σε μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις εννέα το βράδυ, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας.
Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της ζωντανής μουσικής ιστορίας του τόπου μας. Η πολύχρονη και πολύτιμη παρουσία του στον χώρο της μουσικής τον έχουν κατατάξει στους καλλιτέχνες που κοσμούν με την παρουσία και το έργο τους το χώρο της τέχνης, τον έχουν σταθεροποιήσει 35 χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή των μουσικών προτιμήσεων όλων μας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου περιοδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Πασίγνωστος για την «εκρηκτική» ατμόσφαιρα των συναυλιών του, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της 35χρονης πορείας του στη μουσική και των συνεργασιών του με τους σημαντικότερους έλληνες δημιουργούς: Μ. Λοίζο, Θ. Μικρούτσικο, Α. Αλκαίο, Κ. Τριπολίτη, Σ. Μεσημέρη κ.ά. Το πάθος και η ένταση των τραγουδιών που κουβαλάει στις αποσκευές του, διαδέχονται τα γλυκά ταξίδια απ’ τις νοσταλγικές μελωδίες που με μοναδικό τρόπο ξετυλίγει στις καρδιές μας ο κορυφαίος καλλιτέχνης.
Μαζί του η Σοφία Στρατή και ο Κώστας Γαλίτης.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. Επικοινωνίας: 24210-85663 & 24210-91150.
Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Classic, Ζυγός και Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Τιμή Εισιτηρίου 20 ευρώ.
Από την εφημερίδα Ελευθερία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template