Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

«Κολαστήρια» τα κρατητήρια !

Τη λέξη «κολαστήρια» χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, για να περιγράψει τις συνθήκες που επικρατούν στα κρατητήρια του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας αλλά και σε άλλα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι «στοιβάζονται κρατούμενοι σε αποθήκες χωρίς παράθυρα που μετατράπηκαν σε κελιά». Για τα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα, σημείωσε ότι σε κελιά χωρητικότητας 4-5 ατόμων κρατούνται 30 άτομα για χρονικές περιόδους που φτάνουν τους τρεις μήνες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μισθολογική στασιμότητα των αστυνομικών και μίλησε για εμπαιγμό από την πλευρά της Πολιτείας. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.

Η ΠΟΑΣΥ προανήγγειλε κινητοποιήσεις των σωμάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί θα συγκεντρωθούν το απόγευμα της Παρασκευής μπροστά στο Λευκό Πύργο. Το Σάββατο, αντιπροσωπεία τους θα διαδηλώσει συμμετέχοντας στο μπλοκ της ΓΣΕΕ.
Από TVXS

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template