Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

Μαχαιρίτσας – Σταρόβας στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η Ζίνα Αρβανιτίδη, τέσσερις εξαίρετοι και μοναδικοί στο είδος τους καλλιτέχνες, συμπράττουν και δημιουργούν μία μουσική παράσταση-συναυλία γεμάτη από ατασθαλίες διανθισμένες με δικές τους μελωδίες, διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια, απρόοπτα σκετς και εκπλήξεις.

Συναντιούνται λοιπόν στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ» στο Βόλο την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009, 21:00 για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση! Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο.

Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, του οποίου κάθε εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια φωνές και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού! Ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» «κάτι μαγειρεύει» και θα «φάμε με χρυσά κουτάλια» συναυλιακές στιγμές με ροκ υπερένταση και αρκετή δόση χιούμορ.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ένας νέος, πολυταλαντούχος και ελπιδοφόρος τραγουδοποιός- «άνθρωπος ορχήστρα» αναφωνεί επί σκηνής «Γαμώ την καταδίκη μου..» ιαχή που είναι και ο τίτλος του πρώτου του δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε. «Παίζει» δε εξίσου επιτυχημένα τόσο με το κοινό, όσο και με τα μουσικά όργανά του (βιολί, κιθάρα, μαντολίνο, τρομπόνι, φυσαρμόνικα, κ.α.)

Την «μουσική παρέα» συμπληρώνει η εντυπωσιακή Ζινα Αρβανιτίδη στο πιάνο και τα φωνητικά η οποία δίνει μια μαγική νότα σε όλο το πρόγραμμα.

Σε κλίμα παρέας λοιπόν, με εξαιρετική διάθεση για αυτοσχεδιασμό, υπόσχονται να γεμίσουν τη βραδιά μας με μουσικούς ήχους και να «διαταράξουν» την μουσική μας ησυχία στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ» στο Βόλο.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template