Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

Χάρις Αλεξίου: Περιοδεύει... από καρδιάς και έρχεται στη Νέα Ιωνία

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της για το τραγούδι, εκεί η Χάρις Αλεξίου ταξιδεύει το κοινό της αυτό το καλοκαίρι.
Μόνη της στην σκηνή για δύο ώρες με τους μουσικούς της, η Χάρις Αλεξίου ενθουσιάζει και συγκινεί τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα...
Μόνη της στην σκηνή για δύο ώρες με τους μουσικούς της η Χάρις Αλεξίου ενθουσιάζει και συγκινεί τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα... με ένα πρόγραμμα που φωτίζει στιγμές από ολόκληρη τη μέχρι σήμερα πορεία της.
Δε λείπουν βέβαια και οι εκπλήξεις, πέρα από το προσωπικό της ρεπερτόριο, ερμηνεύοντας το «Σιγά μην κλάψω» του Γιάννη Αγγελάκα, το «Δίψα» του Νίκου Πορτοκάλογλου και άλλα. Οι συναυλίες της είναι όπως πάντα ένα από τα ωραιότερα δώρα του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.
Οι επιλογές από το ρεπερτόριο - θησαυρό που όλοι τραγουδάμε αλλά και ανέκδοτα τραγούδια από την νέα της δουλειά σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.
Η Χάρις Αλεξίου θα βρεθεί στο Βόλο στις 9 Σεπτεμβρίου και θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template