Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα ''φιλέτο'' εκτός σχεδίου.......

Γνωστή ως "Πεύκο του Πολίτη", η "Ρουπάκια"η "Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας",μια περιοχή 1000 περίπου στρεμμάτων, έχει την δική της αμαρτωλή και περίεργη ιστορία.
Οι ιδιοκτήτες (όπως ισχυρίζονται) με ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας, αγωνίζονται χρόνια να εντάξουν τα φιλέτα τους στο σχέδιο πόλεως." Έχουν μπει στο σχέδιο τα Τουρκοβούνια, και εμάς μας εμπαίζουν κανονικά", λένε οργισμένοι. Γι αυτό προχθές στα εγκαίνια του νέου σταθμού του Μετρό, είχαν μαζευτεί να τα ψάλουν στο Σουφλιά. Λέτε γι αυτο να καθυστέρησε το πανηγύρι για ένα δίωρο, και οι σεκιουριτάδες διέδιδαν ότι τελικά τα εγκαίνια θα γίνουν στις 3 το απόγευμα?
Το γεγονός είναι ότι μετά το Εργοτάξιο του Σταθμού (πού φημολογείται ότι παρ' ότι είναι κι αυτό εκτός σχεδίου πόλεως, σύντομα θα "αξιοποιηθεί") έχει στηθεί εδώ και χρόνια μια άλλη παρα-πολιτεία προκάτ.
Δείτε στη συνέχεια τι θα βλέπουν οι Έλληνες και ξένοι που προσεγγίζουν το σταθμό του Μετρό από τα "καλά προάστια"!...

Οι απρόσκλητοι, ''προσωρινά'' φιλοξενούμενοι, πήραν 60.000 ευρώ ανα οικογένεια για να φύγουν, αλλά...παραμένουν, πολλαπλασιάζονται και ζητούν περισσότερα.

Σύμφωνα με την πινακίδα η παραγκούπολη των τσιγγάνων είναι Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΟΜ, ονομάζεται ΕΛΠΙΔΑ, και θα φύγει (αν φύγει)τελευταία από αυτήν την εκτός σχεδίου πόλεως περιοχή.
Οι ιδιοκτήτες πληροφορήθηκαν από τον Δήμαρχο ΧαλανδρίουΖαφειρόπουλο ( οποίος δεν παρέστη στα εγκαίνια του Μετρό, γιατί ο Σουφλιάς δεν του έστειλε πρόσκληση, ενώ κάλεσε το Δήμαρχο της Αγ.Παρασκευής), ότι καταβλήθηκαν 60.000 ευρώ στους ΡΟΜΑ , αλλά αυτοί φαίνεται έμαθαν ότι έχουν βλέψεις για το φιλέτο μεγάλοι επιχειρηματίες, και πλάκωσαν κι άλλοι.
Λόγω του ότι κινδυνεύω να διασυρθώ όπως και η "μοναδική" πανελίστρια που συνελήφθη στο Λουτράκι για αντιποίηση του αρχαιοτέρου επαγγέλματος (εξάσκηση άνευ αδείας) ,δεν πρόκειται να προχωρήσω σε βαθύτερη Δημοσιογραφική έρευνα.
Δυστυχώς για τους κερατάδες και δαρμένους ιδιοκτήτες της εκτός σχεδίου περιοχής, σε όποιο ΜΜΕ κι αν προσέφυγαν για την δημοσίευση του σκανδάλου, οι λειτουργοί της ενημέρωσης, μούγκα στην στρούγκα του Σουφλιά.
Φίλοι μου , πρέπει να ανακαλύψετε κάποτε τα Blogs!!!
Από το adena

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template