Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Διαμαρτυρία σιδηροδρομικών Θεσσαλίας για κατάργηση του σταθμού Τρικάλων

«Απαράδεκτη, πρόχειρη και προκλητική» θεωρεί η διοίκηση του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας την ενέργεια του ΟΣΕ, της ΕΔΙΣΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρήσουν με χθεσινή τους απόφαση στο κλείσιμο του σιδηροδρομικού σταθμού Τρικάλων από την 1η Σεπτεμβρίου 2009.

Μπροστά σ’ αυτή τη νέα αρνητική εξέλιξη, με ανακοίνωσή τους οι σιδηροδρομικοί της Θεσσαλίας δηλώνουν την απόφασή τους να αντιδράσουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου όπως τονίζουν να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγείται τόσο ο ελληνικός σιδηρόδρομος, όσο και οι ίδιοι σαν εργαζόμενοι.

Καλούν δε τις διοικήσεις του ΟΣΕ, της ΕΔΙΣΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναθεωρήσουν την απόφαση αυτή, καθώς θεωρούν ότι αποσκοπεί στην υπολειτουργία του Θεσσαλικού δικτύου, στην περαιτέρω υποβάθμισή του και στη μερική του κατάργηση.

Επισημαίνουν επίσης πως με τις ενέργειες αυτές που ανακοινώνονται αποσπασματικά –είχε προηγηθεί το κλείσιμο του σταθμού του Αρμενίου- απαξιώνεται το σιδηροδρομικό έργο και επίσης ταλαιπωρούνται οι επιβάτες οι οποίοι όχι μόνον στρέφονται με τα παράπονά τους κατά των εργαζομένων, αλλά φεύγουν και από τον σιδηρόδρομο.

Οι σιδηροδρομικοί της Θεσσαλίας, δηλώνουν τέλος πως δεν θα ανεχτούν άλλο από τις διοικήσεις του ΟΣΕ και των δύο άλλων εταιριών να παίζουν με το Θεσσαλικό δίκτυο του σιδηροδρόμου και παράλληλα να εμπαίζουν τους εργαζόμενους σ’ αυτό. Τις καθιστούν δε υπεύθυνες, όπως αναφέρουν, για τις περαιτέρω εξελίξεις.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template