Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

Το Rainbow Warrior στον Πειραιά!

Το Rainbow Warrior θα είναι στο Πειραιά στη Μαρίνα Ζέας, 3 και 4 Σεπτεμβρίου (ώρες 17:00-21:00). Ο πολεμιστής του ουράνιου τόξου θα «ανοίξει τις πόρτες του» για το κοινό.
Σας περιμένουμε λοιπόν, για να γνωρίσετε και εσείς το πλοίο-σύμβολο της οργάνωσης και να καλωσορίσετε το πλήρωμα και την ελληνική ομάδα!
Το ιστορικό πλοίο της Greenpeace βρίσκεται και φέτος στα νερά των Βόρειων Κυκλάδων, ζητώντας την ανακήρυξη της περιοχής σε θαλάσσιο καταφύγιο.
Το διεθνές πλήρωμα του καραβιού, η ομάδα του ελληνικού γραφείου και εθελοντές δύτες επιστημονικής κατάδυσης καταγράφουν τις ομορφιές του βυθού των Κυκλάδων, καθώς και τις απειλές που αντιμετωπίζει από την καταστροφική αλιεία.
Με πολύ μεράκι και έχοντας στα χέρια μας δύο πολύτιμα εργαλεία, ένα σόναρ πλευρικής σάρωσης και μια αρπάγη, ξεκινήσαμε τη καταγραφή και τη δειγματοληψία στην περιοχή της Τήνου και της Μυκόνου και ύστερα προχωρήσαμε στη Σύρο και τη Γυάρο.
Ειδικά για τη Γυάρο, ζητάμε να αποτελέσει πυρήνα απόλυτης προστασίας, όπου θα απαγορεύεται η αλιεία με οποιοδήποτε τρόπο.
πηγη:http://www.greenpeace.org/greece/
Από το Καλά Νέα

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template