Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ν.Δ., η Ντόρα Μπακογιάννη


Την υποψηφιότητα της για την ηγεσία της Ν.Δ. ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ξεκαθάρισε πως θα επιδιώξει την εκλογή της και από το έκτακτο συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου και από τα μέλη του κόμματος με οποιαδήποτε αδιάβλητη καταστατική διαδικασία, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.
Η κ. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε να βάλει τα δυνατά της για την ταχύτερη δυνατή πολιτική αναγέννηση της Ν.Δ. και ζήτησε από τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος να την στηρίξουν με την εμπιστοσύνη τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Στην δήλωση της η κ Μπακογιάννη τόνισε πως προτεραιότητα της θα είναι η διαμόρφωση μιας εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης με ιδέες και λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ελλήνων και επεσήμανε την ανάγκη η Ν.Δ. να γίνει ένα πλειοψηφικό σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα ολόκληρης της κεντροδεξιάς ξεκαθαρίζοντας πάντως πως η παράταξη δεν έχει ανάγκη νέας ιδεολογίας, "αυτή είναι ξεκάθαρη, είναι ο σύγχρονος κοινωνικός φιλελευθερισμός τον οποίο όμως πρέπει να υπερασπιζόμαστε με συνέπεια και σταθερότητα με θάρρος και αυτοπεποίθηση", όπως είπε.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως η ενότητα του κόμματος είναι πρώτη προτεραιότητα της και πως "τούτη την κρίσιμη στιγμή για την παράταξη δεν περισσεύει κανείς .
Στην αυριανή Ν.Δ. δεν θα υπάρχουν συστήματα και προσωπικοί μηχανισμοί".

Επιστολή προς το Δ. Σιούφα

Η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη απέστειλε στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Δ. Σιούφα, επιστολή με την οποία επαναλαμβάνει τη «σαφή και ξεκάθαρη» θέση της, σύμφωνα με την οποία:
«Ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει να εκλεγεί και από το Έκτακτο Συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου, όπως προβλέπει το καταστατικό μας και από τα μέλη του κόμματος με οποιαδήποτε αδιάβλητη διαδικασία προκριθεί και είναι σύμφωνη με το καταστατικό».
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template