Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Οι Βολιώτες της Ντόρας


Οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Κοίλιας και Αργύρης Κοπάνας που συμμετείχαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου - Νέας Ιωνίας Αλέξανδρος Μαγαλιός και ο Κων. Μπασδάνης υπογράφουν μεταξύ άλλων στελεχών από επιστημονικούς και κοινωνικούς χώρους υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
“Για να πετύχουμε πρέπει -επισημαίνεται στο κείμενο των 1.000 υπογραφών- να εκσυγχρονίσουμε την πολιτική μας φυσιογνωμία, να ασκήσουμε υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιπολίτευση, με βάση το συμφέρον των πολιτών και της χώρας.
Να διευρύνουμε την πολιτική μας απήχηση. Να ανανεώσουμε το κόμμα μας σε πρόσωπα, πολιτικό λόγο και προγραμματικές θέσεις, ώστε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Να εξασφαλίσουμε την ενότητα και την ομοψυχία του κόμματος.
Να αξιοποιήσουμε όλα τα στελέχη, μακριά από ομαδοποιήσεις και διαχωρισμούς του παρελθόντος.
Χρειαζόμαστε λοιπόν μια νέα ηγεσία, που να συνδυάζει το σύγχρονο πολιτικό λόγο με τη μαχητικότητα, την πολιτική εμπειρία, τη συνεχή και αδιάλειπτη πολιτική προσφορά στο κόμμα και την πολιτική καταξίωση στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
Μια ηγεσία που να συνθέτει απόψεις μέσα στο κόμμα, αλλά και να διεισδύει αποτελεσματικά στους άλλους πολιτικούς χώρους.
Με τις παραπάνω σκέψεις -και πιστεύοντας ότι εκφράζουμε ξεκάθαρα τόσο την κοινή λογική, όσο και την επιθυμία της λαϊκής βάσης της Νέας Δημοκρατίας- θεωρούμε αδιαμφισβήτητα ως την καταλληλότερη για την ηγεσία του κόμματος στη νέα εποχή που ξεκινά τη Ντόρα Μπακογιάννη”.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος 

Αξιοσημείωτη είναι η τοποθέτηση του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Θανάση Νάκου, στην χθεσινή εκπομπή της ΝΕΤ "Πρώτη γραμμή".
Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, απάντησε ότι "Μόνον η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να δώσει πνοή στη Ν.Δ. για να ξανακερδίσει"!!!
Ο κ Θανάσης Νάκος, ήταν Υφυπουργός Εσωτερικών όλων των κυβερνήσεων της Ν.Δ. από το 2004 και ένας από τους λεγόμενους "Λοχαγούς", που ανέδειξαν τον κ. Κ. Καραμανλή στην αρχηγία της.

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template