Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Έκθεση κλασικής vespa στη Νέα Ιωνία


Το Vespa Club Volos και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας διοργανώνουν από 14 έως 21 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας έκθεση για την ιστορία της Vespa με δίτροχα που καλύπτουν ευρύ φάσμα των εκδόσεων της Piaggio καθώς και φωτογραφικό υλικό με αναφορές στην επιρροή του θρυλικού δικύκλου στον κινηματογράφο, τη μόδα, τη μουσική, το life style, την τέχνη.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης και άλλοι μύθοι που γεννήθηκαν από το βεσπάκι, όπως η επίσης θρυλική Lambretta αλλά και τα Ινδικά παρακλάδια τους έτσι ώστε να υπάρχει μια γενική εικόνα για την ιστορία του σκούτερ, από την έμπνευση του μηχανικού Αεροναυπηγικής Στρατηγού Ντ’ Ασάνιο το 1946 μέχρι τις μέρες μας.
Τα οχήματα έχουν προσφέρει τα μέλη της τοπικής λέσχης και άλλων λεσχών της χώρας, και είναι τα περισσότερα ζωντανά καθημερινά κομμάτια.
Τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν θα είναι από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 μέχρι σήμερα. Την έκθεση θα συνοδεύει βιντεοσκοπημένο υλικό από ελληνικές και παγκόσμιες συναντήσεις vespa και κινηματογραφικά αποσπάσματα.
Οι ώρες λειτουργίας είναι 18.00 – 22.00 και τα εγκαίνια θα είναι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 21.00
Περισσότερες πληροφορίες στο site της λέσχης, www.vespaclubvolos.com
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template