Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Άμα παίζατε και λίγο μπαλίτσα....


Γράφει ο "Ουρακοτάγκος".... 
Κέρδισε η Εθνική μας ομάδα το Λουξεμβούργο με 2 - 1 αλλά η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι διεθνείς μας ήταν κακή , κάτι που ήταν αναμενόμενο πάντως μια και τα δύο γκολ μπήκαν σχετικά νωρίς , με αποτέλεσμα οι παίκτες να παίζουν με σβηστές μηχανές , χωρίς βέβαια να θέλουν να ρισκάρουν κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό , (κάτι που δυστυχώς συνέβη στον Σωτήρη Κυργιάκο) μια και το παιχνίδι των αντιπάλων ηταν πολύ σκληρό.Δυστυχώς όμως ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ σίγουρα δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος.Καλό θα ήταν οι παίκτες όταν ζητούν να βλέπουν κόσμο στις εξέδρες να τους ανταμήβουν με λίγο καλό ποδόσφαιρο , αλλίως να είναι ικανοποιημένοι με αυτήν την εικόνα που είδαμε σήμερα στις εξέδρες. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας μας θα είναι καλύτερη στα παιχνίδια μπαράζ , κάτι που έχει αποδείξει η εθνική μας στους περισσότερους κρίσιμους αγώνες που έχει δώσει και με την επιστροφή των πολλών απόντων του σημερινού ματς.Ας ελπίσουμε η κλήρωση της ερχόμενης Κυριακής , στην οποία θα είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών , να είναι ευνοική για την ομάδα μας.
Το παιχνίδι :
Στο 30’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε κόρνερ και στο 33’ φάουλ, με τον Τοροσίδη και τον Γκέκα αντίστοιχα να σημαδεύουν σωστά με το κεφάλι στις δύο περιπτώσεις και να βάζουν τα θεμέλια της νίκης. Μάλιστα το γκολ του Λαρισαίου φορ τον έφερε στην κορυφή των σκόρερ της προκριματικής φάσης με 10 γκολ.
Στο 76’ καταγράφηκε η πρώτη αξιοσημείωτη φάση στο δεύτερο μέρος, με τον Σαλπιγγίδη να ξεπερνά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά να πλασάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ ο φορ του Παναθηναϊκού στο 79’ υποχρέωσε τον Ζουμπέρ σε όμορφη επέμβαση στη δεξιά του γωνία. Ο Ότο Ρεχάγκελ έριξε στη μάχη στο 83’ και τον Νίνη (αντί του Βύντρα), δίνοντας τη δυνατότητα στον νεαρό μέσο να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση (και τρίτη συνολικά) με τους Άνδρες.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα απέφερε ένα γκολ για το Λουξεμβούργο, όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη στην προσπάθειά του να κόψει μία ακίνδυνη σέντρα.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Σηφάκης, Βύντρα (83’ Νίνης), Σπυρόπουλος, Κυργιάκος (44’ Μόρας), Αβρ. Παπαδόπουλος, Φωτάκης (46’ Πλιάτσικας), Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Λουξεμβούργο: Ζουμπέρ, Κίντσιγκερ (80’ Μαρτίνο), Παγιάλ, Χόφμαν, Μπλεζ, Πέτερς, Στράσερ, Μπέτμερ, Κίτενγκε (73’ Πούποβατς), Γένις (46’ Λεβέκ), Μουτς.
Από το Τραγικός

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template