Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Οικολογικές χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες

Είσαι "κολλητός" της τοπικής και κυβερνητικής εξουσίας;;;
Θες να τα 'κονομήσεις νομίμως και με prestige;;;
Στήσε μια οικ(ω)λογική οργάνωση και καλό φαγοπότι!!!



Αν έχεις έναν περιβαλλοντικό σύλλογο που στην ουσία αποτελείται από 11 μέλη, φιλοξενείται σε γραφεία ιδιοκτησίας του Δήμου - τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω διοικεί τσελιγκοσερίφης - χρηματοδοτείται πανταχόθεν με μεγάλα ποσά από κυβερνητικά ή κοινοτικά κονδύλια, συμμετέχει σε επιτροπές και επιτροπούλες (ασκεί, δηλαδή, εξουσία) και σε καλέσουν σαν μάρτυρα υπεράσπισης παράνομων ενεργειών του δημοσίου εις βάρος του περιβάλλοντος, θα πας?
Θα πααααααααααας.
Όχι μόνο στα δικαστήρια αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν σε καλέσει ο τσελιγκας, θα τσακιστείς στα ψηλοτάκουνα, αλλά θα είσαι "απίκο". "Διατάξτε, τσέλιγκα" και προσχή και ημιιιαν'ση θα βαρέσεις κι ας σε πεθαίνει ο κάλος από τη γόβα.
Το είδαμε, το λοιπό, κι αυτό!
Ανάμεσα στους άλλους και πίσω απ' όλα οι Φίλοι (Μη χέσω) Του Πηνειού!

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την κοπή των δέντρων του Πηνειού, το τι έχει πεις ο στόμας αρμόδιων τε και άλλων, δεν το διαννοείσθε. Το τι ακούσανε τ' αυτία μας, δεν περιγράφεται!
Τι για βρωμόδεντρα και παλιοβατράχια, τι για Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται γιατί τις κάνουμε για πλάκα και λένε "τρίχες", τι "αυτοαποκαλούμενους περιβαλλοντολόγους" μας είπανε... Άφηστε το αδέρφια! Το απόλυτο Τσελιγκοshow!
Αλλά, επειδή μου τη δίνει, τι σκατά βγαίνουν φόρα παρτίδα αυτοί οι "Φίλοι...", ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω. Αλλος στη θέση τους θα κρυβόταν σε λαγούμι τυφλοπόντικα!
Απαριθμώ και μεταφέρω ντοκουμέντα (LOL).


Έδρα: ΛΑΡΙΣΑ Τ.Κ.:  412 22 Οδός:  ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ 31
Τηλ.: 2410-532687 Φαξ: 2410-532687
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ-ΦΑΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ Τηλ.: 2410-283886, 6976 806512
Γλώσσες: Αγγλικά
Νομική Μορφή: Η Οργάνωση είναι Σύλλογος - Σωματείο από το 1994

Σκοποί : ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Μέλη και Φίλοι: Με δικαίωμα ψήφου: 11 Χωρίς δικαίωμα ψήφου: 300 Εκ των οποίων ταμειακώς εντάξει: 11


Τρία σημεία αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το "προφίλ": Όοοοοχι τα "αγγλικά" ρε παιδιά! Η έδρα, οι σκοποί και τα μέλη με δικαίωμα ψήφου. Ως έδρα του συλλόγου δηλώνεται η Ανθίμου Γαζή 31. Εκεί, βρίσκεται κτήριο ιδιοκτησίας του Δήμου όπου στεγάζονται μεταξύ άλλων ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λάρισας και το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Σ' αυτό το κτήριο φιλοξενείται και ο περί ου ο λόγος σύλλογος. Αναρωτιέμαι αν αληθεύει ότι δεν πληρώνει ούτε ευρώ για ενοίκιο.. Οπωσδήποτε δε δεν υιοθετώ τις φήμες ότι πάντα βρίσκεται τρόπος να ξεπληρώσει κανείς την φιλοξενία... Κρατήστε το: ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, θα το χρειαστούμε αργότερα. Προσέξτε το μέλη με δικαίωμα ψήφου: 11. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι τα υπόλοιπα 300 μέλη που ΔΕΝ ψηφίζουν παίζουν το ρόλο του άλλοθι! Άλλοθι για ποιό σκοπό όμως;
Συνεχίζω με τα ντοκουμέντα...
Στη σελίδα της "Αναπτυξιακής Εταιρείας Ελλασόνας - Κισσάβου ΑΕ", έπεσα πάνω στο παρακάτω δημοσίευμα.

Προγράμματα >> Agri 2006 (για τη νέα ΚΑΠ)
Η Αναπτυξιακή Ελασσόνας-Κισσάβου ως συντονιστής και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, η ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ και του ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν το πρόγραμμα Δράσεων Ενημέρωσης στο τομέα της ΚΑΠ με τίτλο «ΝΕΑ ΚΑΠ: ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» το οποίο εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γεν. Διεύθυνση και υλοποιείται στα πλαίσια των Δράσεων Ενημέρωσης στον τομέα της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής του ΚΑΝ. (ΕΚ) 814/2000 με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 242.000 Ευρώ και χρηματοδότηση από την Ε.Ε. κατά το 75% του ποσού αυτού.
 Θα πραγματοποιηθούν 6 συνολικά ημερίδες σε ισάριθμες περιοχές του Ν. Λάρισας (Ελασσόνα, Λιβάδι, Βερδικούσα, Τύρναβο, Μακρυχώρι, Κιλελέρ), 2 σεμινάρια, ένα για αιγοπροβατοτρόφους και ένα για χοιροτρόφους, θα εκδοθούν φυλλάδια και μπροσούρες, ενώ θα πραγματοποιηθούν στρογγυλά τραπέζια συζήτησης στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, στα οποία θα μπορεί να συμμετέχει το κοινό. Στα σεμινάρια θα μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο αιγοπροβατοτρόφοι ή χοιροτρόφοι, αλλά και βαμβακοπαραγωγοί, οι οποίοι σκέπτονται να ασχοληθούν και με την κτηνοτροφία. Η συμμετοχή στις δράσεις αυτές είναι δωρεάν, ενώ θα χορηγηθεί στο τέλος πιστοποιητικό παρακολούθησης."



Μάλιστα! 240.000 ευρώ. Διακόσιες σαράντα χιλιάδες ευρώ! Για να εξηγήσει τη νεά ΚΑΠ στους κτηνοτρόφους της Ελασσόνας ο σύλλογος "μή χέσω...".
Μήπως να ξαναθυμηθούμε τους σκοπούς του συλλόγου; ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Πριν καλά καλά τα κουταλοπήρουνα πάρουν φωτιά, ήρθε και η δεύτερη "δράση" 1456.doc . 90.000 ευρώ! Ενενήντα Χιλιάδες Ευρώ! Μα πόσο τελικά κοστίζει μια κατάθεση σε δικαστήριο και μια καλή κουβέντα σ' ενα δημοτικό συμβούλιο; 
Και δεν ειναι μόνο αυτά, είμαι σίγουρος! Αν υπάρχει τσίπα, ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ τι πήραν, πόσα πήραν από που τα πήραν και, κυρίως, ΠΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΨΑΝ τα τελευταία 5, 10, όσα θέλουν, χρόνια! Το χρωστάνε στα 300 κορόϊδα που δέχονται να παίζουν το ρόλο του άλλοθι ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ! 


Διαβάστε και το σχετικό

Ο... κηπουρός του κ. Σουφλιά

buzz it!

1 σχόλια:

αναρχοβλαχος on 15 Οκτωβρίου 2009 στις 3:45 μ.μ. είπε...

ενταξει του πηνειου στον ιστο της πολης?????
δηλαδη πωε θα το κανουν αυτο,μηπως θα του μπαζωζουν,,θα του ριχνουν σκουπιδια ή θα τον χτισουν;;
και μετα περνουν τοσα λεφτα για την οικολογικη ανυσηχια και δραστηριοτητα τους..καλη μπιζνα

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template