Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

Ας σταματήσει η αστυνομία την επίδειξη δύναμης, λέει η Αλεκα Παπαρήγα


Να σταματήσει η επίδειξη δύναμης της Αστυνομίας ζήτησε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι η αστυνομική παρουσία είναι πολύ έντονη, υπάρχουν αναίτιες συλλήψεις και φαινόμενα αναίτιας σωματικής έρευνας.

«Ας σταματήσει η αστυνομία την επίδειξη δύναμης, με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, με στόχο δήθεν την ασφάλεια του πολίτη. Η ασφάλεια του πολίτη συνδέεται -εκτός των άλλων- και με τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου» είπε η κ. Παπαρήγα.

Ακολούθως, η κ. Παπαρήγα πρότεινε την κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων λέγοντας: «Γιατί να μην καταργηθούν οι βουλευτικές συντάξεις; Παίρνουν οι βουλευτές υψηλούς μισθούς λόγω των κοινωνικών υποχρεώσεών τους, είναι ανάγκη και ως συνταξιούχοι να έχουν τέτοιες υψηλές συντάξεις;».

Συμπλήρωσε ότι «η κυβέρνηση φτιάχνει τη μόστρα της» περικόπτοντας κάποιες υπαρκτές κρατικές σπατάλες, «αλλά την ίδια ώρα αφήνει πολλά πράγματα απείραχτα».

«Το 45% φορολογίας στα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου για μας είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση, αν θέλει να αντιμετωπίσει και τα ελλείμματα που δημιούργησε η κυρίαρχη πολιτική και κυρίως να εξασφαλίσει μια ανεκτή ζωή για τους εργαζόμενους» είπε η κ. Παπαρήγα.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template