Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Προσλήψεις 20 ατόμων στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας

Την πρόσληψη 10 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου για το 2010 και επίσης 10 ακόμη ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας.
Τις αντιρρήσεις τους για τον τρόπο με τον οποίο προτείνονται να γίνουν οι προσλήψεις εξέφρασαν οι επικεφαλής των παρατάξεων των μειοψηφιών, την πρόταση του Δήμου καταψήφισε όμως μόνον η ΔΑΣ, ο επικεφαλής της οποίας τόνισε ότι η κάθε μορφή ελαστικής εργασίας έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στο χείλος της καταστροφής.
«Πρόθεση του Δήμου Νέας Ιωνίας, είναι η δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας», τόνισε ο δήμαρχος κ. Παύλος Μαβίδης, πρόσθεσε ωστόσο ότι η δημοτική αρχή «δεν κλείνει τα μάτια» στη δυνατότητα που της δίνεται να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού έστω και με αυτή τη δυνατότητα.
Ο δήμαρχος κάλεσε το Σώμα του Συμβουλίου να ψηφίσει την πρόταση που κατατέθηκε για τις προσλήψεις, σημείωσε όμως πως αυτό δεν θα σημαίνει ότι θα γίνουν όλες, αλλά ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του Δήμου.
Πρόταση, οι προτεινόμενες θέσεις να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό ενόψει και της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης, κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Χαλέβας. Υπέρ της κάλυψης των κενών που υπάρχουν στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου με μόνιμες θέσεις τάχθηκαν οι κ.κ. Μολοχίδης και Μπαλλής, ενώ ο επικεφαλής της ΔΑΣ κ. Λινάρδος τόνισε ότι καταψηφίζει την πρόταση διότι τέτοιες αποφάσεις πυροδοτούν τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα.
Στην παρέμβασή του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Στ. Λημνιός έκανε γνωστό ότι η υπηρεσία στην οποία προΐσταται πολιτικά έχει επίσημα καταθέσει αίτημα για την πρόσληψη 25 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ αλλά και πάλι όπως είπε θα υπολείπεται σε προσωπικό, γι’ αυτό τάχθηκε υπέρ των προσλήψεων.
Η πρόταση για προσλήψεις
Με την χθεσινή απόφαση στο Δήμο Νέας Ιωνίας προγραμματίζεται η σύναψη δέκα συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ήτοι μίας θέσης Π.Ε. Πολιτικού Μηχανικού, μίας θέσης ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικού, μίας θέσης Π.Ε. Τοπογράφου Μηχανικού, μίας θέσης ΠΕ Μηχανικού Έργων Υποδομής, μίας θέσης ΔΕ Εργοδηγών Δομικών Έργων, μιας θέσης ΔΕ Επισκευής και Συντήρησης ηλεκτρονικών μηχανημάτων και Η/Υ, μίας θέσης ΔΕ Τεχνίτη Ελαιοχρωματιστή, μιας θέσης ΔΕ Τεχνίτη Πλακοστρωτή και δύο θέσεις ΔΕ Τεχνιτών Οικοδόμων.
Επίσης προγραμματίζεται η πρόσληψη στη Διεύθυνση Πρασίνου δέκα εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών και συγκεκριμένα δύο τεχνιτών υδραυλικών και οκτώ εργατών κήπων.
Συνεδρίαση για «Καλλικράτη»
Στο μεταξύ μεθαύριο Πέμπτη στις 6:30 μ.μ. θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. το σχέδιο της διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας στο πλαίσιο της κοινωνικής διαβούλευσης, ενώ τις θέσεις του Δ.Σ. θα μεταφέρει στο συνέδριο της ΤΕΔΚ το ερχόμενο Σάββατο αλλά και στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ το τριήμερο από 18-20 Ιανουαρίου στην Αθήνα ο δήμαρχος Π. Μαβίδης.
Σχετική επερώτηση είχε καταθέσει τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Ιωνίας ο Κων. Χαλέβας, ενώ συζήτηση για το σχέδιο ζήτησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template