Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας Διοικητής του ΟΣΕ

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θανάσης Ζηλιασκόπουλος φαβορί για τη θέση του Διοικητή του ΟΣΕ.
Ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος διδάσκει σήμερα στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικότερα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και είναι καθηγητής Βελτιστοποίησης Συστημάτων Παραγωγής και Μεταφορών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ το βιογραφικό του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα και ενδεχομένως να είναι το “διαβατήριο” για την επιλογή του κ. Θαν. Ζηλιασκόπουλου στον ΟΣΕ.
Ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος γεννήθηκε στο Θούριο Έβρου το 1960.
Μετά την απόκτηση του διδακτορικού του διπλώματος,εργάστηκε στο Department of Civil Engineering του Ohio State University των ΗΠΑ, όπου κατείχε θέση Assistant Professor από το 1994 έως το 1996. Από το 1996 έως το 2003 εργάσθηκε στο Department of Civil Engineering του Northwestern University των ΗΠΑ όπου κατείχε θέση Assistant και αργότερα Associate Professor (Louis Berger Junior Chair).
Ταυτόχρονα εργάσθηκε στο Transportation Research Center και συνεργάσθηκε με το Department of Industrial Engineering and Management Sciences του ιδίου πανεπιστημίου. Από το 2003 εργάζεται στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, αρχικά ως Αναπληρωτής Καθηγητής, και σήμερα Καθηγητής Βελτιστοποίησης Συστημάτων Παραγωγής/Μεταφορών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Βελτιστοποίησης Συστημάτων.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template