Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

Απλά, παραιτηθείτε κ. Χρυσοχοϊδη...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Όταν δεν μπορείς να προφυλάξεις τον ναό που φωλιάζει η Δημοκρατία σου, όταν αδυνατείς να υπερασπιστείς τις διακηρύξεις σου για πρόκληση αισθήματος ασφαλείας στον πολίτη, όταν οι πράξεις των ανθρώπων που καθημερινά προκαλείς με την φρασεολογία σου είναι πιο ηχηρές από τα έργα σου, τότε απλά παραιτήσαι.
Όταν δίδεις ιδιαίτερη προσοχή σε συμβολισμούς και Σύμβολα -που προϋπήρχαν εσού και χάρη αυτών υπάρχεις- σπιλώνονται επί των ημερών σου, όταν διακατέχεσαι από πολιτικό ήθος και φοράς αντρικό κοστούμι, τότε απλά πας σπίτι σου.
Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και η πραγματικότητα προκαλεί τρόμο, όταν το ύφος σου -σαν του ψευτόμαγκα σερίφη- αντί να φοβίσει τον "κακό", τον αποθρασύνει και εκφοβίζει τον αθώο, όταν οι έτεροι συγκυβερνήτες ανησυχούν για την ικανότητά σου και προτείνουν και οι ίδιοι έξτρα μέτρα, γιατί ακόμα κάθεσαι στο θώκο;
Όταν για άλλη μια φορά η χώρα σου θα ζημιωθεί, γελοιοποιούμενη από τα ξένα Μέσα, καθώς για άλλη μια φορά η Ακρόπολη και η Βουλή θα εμφανίζονται σε αλλότριους δέκτες με αρνητικές αναφορές εξαιτίας της ανικανότητας και του προκλητικού ύφους σου, όταν για άλλη μια φορά θα αναρωτιώμαστε πως να νιώθουν οι Πατέρες της Δημοκρατίας και του Παγκόσμιου Πολιτισμού, εσύ γιατί δεν νιώθεις την ανάγκη να γράψεις λίγες απολογητικές φράσεις; Να εμφανιστείς και να ζητήσεις συγνώμη για την αποτυχία σου;;
Από το PRESS-GR


Μετά τα παχιά σου λόγια, μετά την σημερινή απόδειξη ότι η αστυνομία “σου” δεν μπορεί να φυλάξει ούτε τον ναό της δημοκρατίας “σας”, ένας δρόμος σου μένει !

Ένας δρόμος που να είναι έντιμος και σύμφωνος με το περί δικαίου αίσθημα !

Να παραιτηθείς !

Δεν αρκεί η απλή καταδίκη του γεγονότος, όπως αναφέρεται αυτό στα κανάλια εδώ και ώρα ! 

υ.γ.: συγχαρητήρια στους ευζώνους που δεν έφυγαν …

Από το Faros's Weblog

buzz it!

1 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη on 11 Ιανουαρίου 2010 - 9:04 π.μ. είπε...

Δε θα έλεγα ότι είναι ευθύνη του Χρυσοχοϊδη. Δεν πιστεύω ότι θέλει κανείς να ζώσουμε το χώρο γύρω από τον Αγνωστο Στρατιώτη -σύμβολο των θυσιών ακι των αγώνων του λαού- με αστυνομικές δυνάμεις. Εξάλλου, η τρομοκρατική επίθεση δεν ήταν στη Βουλή, αλλά στο μνημείο των Ελλήνων πεσόντων.

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template