Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Αυτή η ενέργεια, είναι τραμπουκισμός...

Αναφέρομαι στην επίθεση με λοστούς που έκαναν 15 άτομα πριν καμμιά ώρα στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης, του Απόστολου Κατσιφάρα.
Η επίθεση έγινε όταν ο υφυπουργός ήταν στο Υπουργικό Συμβούλιο, άρα και οι συνοδοί αστυνομικοί... Στο γραφείο ήταν μόνο ένας υπάλληλος, ο οποίος τραυματίστηκε από τους επιτιθέμενους, οι οποίοι αφού έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, πέταξαν προκηρύξεις (αντιεξουσιαστικές φαντάζομαι) και εξαφανίστηκαν.
Εγώ πάντως που είμαι και του σαλονιού και του σχοινιού και του παλουκιού, ξέρω ότι αν είσαι μάγκας, επαναστάτης, λαϊκός αγωνιστής και δεν συμμαζεύεται, δεν πας με άλλους 14, σε ένα αφύλαχτο γραφείο για να τα κάνεις γης μαδιάμ, ούτε βρίσκεις έναν υπαλληλάκο για να του ανοίξεις το κεφάλι, για να διαδηλώσεις την απέχθειά σου προς το σύστημα. Αυτά είναι τραμπουκισμοί που κάνουν οι "φουσκωτοί".
Αν είσαι μάγκας, πας στο γραφείο, όταν είναι εκεί ο Κατσιφάρας ΚΑΙ οι φρουροί του και βγάζεις τα σώψυχά σου, με όποιον τρόπο κρίνεις εσύ...
Τους αφιερώνω λοιπόν μια ματοβαμμένη ζαρντινιέρα, γιατί έχουν γίνει κι αυτοί ίδιοι και χειρότεροι με αυτά που κατακρίνουν...
Από το ΚΕΝΤΡΙ

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template