Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Κάθειρξη 38 ετών για το βιασμό της κόρης του!!!

Σε 38 έτη κάθειρξης καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον 40χρονο Ε.Κ. καταγόμενο από το Ν. Πήλιο και κάτοικο Βόλου, μετά την αποκάλυψη πριν από δύο χρόνια ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης τότε κόρης του.
Ο 40χρονος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2008, όταν η σύζυγός του κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου τη φρίκη που διαπίστωσε ότι εξελισσόταν μέσα στο σπίτι τους, με θύμα το ανήλικο παιδί τους.
Η υπόθεση της κτηνωδίας, η οποία είχε συγκλονίσει, αναβίωσε προχθές στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 38 ετών στον κατηγορούμενο, αποφασίζοντας εκτελεστέα ποινή τα 25 χρόνια και δίνοντάς του το δικαίωμα της έφεσης.
Τις φρικαλέες πράξεις του, για τις οποίες καταδικάστηκε, πάνω στο σώμα της 12χρονης κόρης του είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές η μητέρα του παιδιού.
Πριν την καταγγελία, στη μητέρα της είχε ανοίξει την «μαύρη ψυχή» της για όσα βίωνε τα προηγούμενα δύο χρόνια, όπως της εκμυστηρεύτηκε, τις ώρες που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι. Η ανήλικη δεν είχε τολμήσει να μιλήσει νωρίτερα, φοβούμενη τις απειλές του πατέρα της και αποκάλυψε όσα συνέβαιναν μετά την εμμονή της μητέρας της να της πει τι ήταν εκείνο που τη βασάνιζε μέσα στην απομόνωσή της και την έντονη μελαγχολία που την είχαν κυριεύσει.
Για δύο περίπου μήνες η μητέρα προσπάθησε να διαπιστώσει το αληθές των περιγραφών του παιδιού της, που τη σοκάρισαν. Την υπόθεση ανέλαβαν μετά την καταγγελία της οι αστυνομικές αρχές και στη συνέχεια η Δικαιοσύνη.
Κατά την σύλληψή του ο πα-τέρας, 38 ετών τότε, δεν είχε φέρει καμία αντίσταση στους αστυνομικούς. Εξεταζόμενος αρνήθηκε αρχικά τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του και υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να δείχνει πατρική τρυφερότητα στην κόρη του και τίποτα παραπάνω.
Μετά την απολογία του στον Ανακριτή, με τις κακουργηματικές κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της αιμομιξίας και του βιασμού κατ εξακολούθηση, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.
Καταπέλτης ήταν η έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, μετά την εξέταση της ανήλικης, που έκανε λόγο ξεκάθαρα για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ακόμη και παρά φύση.
Στην ανάκρισή του, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί όσα η ιατροδικαστική έκθεση περιέγραφε και ισχυρίστηκε ότι το μόνο που είχε συμβεί ήταν ορισμένα περιστατικά θώπευσης, καταλήγοντας ότι «δεν καταλάβαινα τι έκανα».
Πέφτοντας σε αντιφάσεις, υποστήριζε τότε, σε άλλο σημείο, ότι όλα ήταν στη φαντασία της γυναίκας του και της κόρης του.
Ανατριχιαστικές ήταν οι περιγραφές της 12χρονης. Η μικρή, η οποία βρέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση σε μια προσπάθεια να κλείσουν τα «τραύματα», εξιστόρησε με λεπτομέρειες που συγκλόνισαν τους βιασμούς της από τον πατέρα της φύσει και παρά φύσει και έχει περιγράψει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τα όσα κτηνώδη υπέστη.
Βάσω Σαμακοβλή
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template