Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Ο Φώτης Κατσικάρης, στην Μπιλμπάο

Πάει και αυτός. Ο Φώτης Κατσικάρης κίνησε για άλλες πολιτείες.
Απόψε επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, που κυκλοφόρησαν από χθες για κρούση της Μπιλμπάο και διερευνητική πρόταση συνεργασίας με τον Έλληνα κόουτς - ένα ενδιαφέρον που μετουσιώθηκε τελικά σε γάμο. Ο Κατσικάρης παρακάλεσε την διοίκηση του Άρη να τον αποδεσμεύσει και αύριο αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπιλμπάο, που θα τον δεσμεύει μέχρι το τέλος της σεζόν συν άλλα δυο χρόνια. Μάλιστα, πρόκειται να πάρει το βάπτισμα του πυρός και να κάτσει στον πάγκο της νέας του ομάδας στο παιχνίδι φωτιά την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Γρανάδα.
Ο κύριος Δαμιανίδης αποκάλυψε ότι ο πρώην τεχνικός των κιτρινόμαυρων είχε θέσει στην διάθεσή του ένα κείμενο παραίτησης, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανελλήνιο. Στο πλαίσιο αυτό, είναι λογικό να εγείρονται ερωτήματα που σχετίζονται με υπόγειες συνομιλίες του Κατσικάρη με τον ισπανικό σύλλογο εδώ και μέρες. Τα χνώτα του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ταίριαξαν τελικώς, αν και υλοποιήθηκαν κινήσεις βάσει των επιθυμιών του και από την άλλη θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι η οικογένειά του διαμένει στην Ισπανία. Παράγοντες αναμφισβήτητα σημαντικοί για την απόφασή του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την αδυναμία του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αλλά τόσο νωρίς; Δηλαδή έβαλε στη ζυγαριά μια ομάδα πρωταγωνίστρια - έστω και πρωταθλήματος μικρότερης δυναμικής από το ισπανικό - με μια παραπαίουσα ομάδα της ACB και κατέληξε στην δεύτερη επιλογή; Ρίσκο... Και μην υποθέσει κανείς ότι στο Μπιλμπάο δεν υπάρχει πίεση ή ότι θα τύχει ανάλογης προστασίας από το αντίστοιχο μπασκετικό και παραμπασκετικό οικοδόμημα... Με αυτήν την κίνηση σημαντικές πόρτες κλείνουν στην Ελλάδα και όταν με τα χρόνια και τους καιρούς αναζητήσει εκ νέου συμμάχους θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει. Άλλωστε, η πρακτική του να αποχωρεί ο καπετάνιος από το καράβι πρώτος, κουβαλώντας παράλληλα ταμπέλα τυχοδιώκτη, είναι ένα στοιχείο που θα τον ακολουθήσει για την υπόλοιπη καριέρα του. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτησή του σε συνέντευξη τύπου, που θα παραχωρήσει ωσονούπο.

ΥΓ: Το γεγονός ότι θεωρήθηκε ωφέλιμο και για τις δύο πλευρές να διακοπεί η συνεργασία, αφήνει υποψίες για οικονομικές συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, μεταξύ των δυο εμπλεκόμενων ομάδων...
Από το Greek Hoopz

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template