Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου

Νεκρός με  τραύμα πυροβόλου όπλου στο μέτωπο βρέθηκε λίγο πριν τη 1.οο το μεσημέρι (χθες) στην θέση Πόρτο Μπανάνα δίπλα στη θάλασσα αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου Πατσούρης Βασίλειος. Ουδείς γνωρίζει ακόμη αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία. Πάντως από τις πρώτες επιτόπιες έρευνες που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ζακύνθου, δεν βρέθηκε το φονικό όπλο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άτυχος αξιωματικός το πρωϊ που πήγε στο γραφείο του παραπονέθηκε  ότι πονούσε στα οστά. Οι συνεργάτες του συνέστησαν να πάει στο γιατρό. Έφυγε διαβεβαιώνοντάς τους ότι πήγαινε στο γιατρό. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί ότι επισκέφθηκε πράγματι τον γιατρό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο περίπου ώρες πριν γίνει η  μακάβρια ανακάλυψη, εθεάθη να κινείται με τα πόδια από Αργάσι προς Βασιλικό.
Ήδη καθ΄οδόν προς Ζάκυνθο βρίσκονται ο Επιθεωρητής της Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Σωτήρης Χρονόπουλος και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας, Αστυνομικός Διευθυντής Θανάσης Νταβλούρος επικεφαλής κλιμακίου εξιχνίασης εγκλημάτων.
Από το kentri.gr

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template