Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Σκάφος - φάντασμα προσάραξε στο Ποτόκι Συκής

Σκάφος-φάντασμα αποκάλυψε το φως της ημέρας χθες το πρωί στην ακτή Ποτόκι. Το προσαραγμένο στην παραλία της Συκής σκάφος, γύρω από το οποίο δεν υπήρχε καμία κινητικότητα, τράβηξε την προσοχή κατοίκων.
Μετά την αναφορά εκτεταμένες έρευνες άνοιξαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Υπό διερεύνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να πρόκειται για ένα ακόμη δουλεμπορικό, αν και μυστήριο παρέμενε σε αυτή την περίπτωση τι συνέβη με τους λαθροδιακινητές.
Άλλες πληροφορίες δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέσο που χρησιμοποιήθηκε για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών ή λαθραίων.
Συντονισμένες ήταν οι έρευνες από θάλασσα και από στεριά, με λιμενικούς και αστυνομικούς να «χτενίζουν» την περιοχή για τυχόν εντοπισμό λαθρομεταναστών ή άλλης ύποπτης κίνησης που θα μπορούσε να λύσει το μυστήριο.
Οι έρευνες συνεχίζονταν χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αργά χθες το βράδυ, όπως ενημέρωναν από το Λιμεναρχείο Βόλου.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στις καμπίνες του σκάφους βρέθηκαν κουβέρτες, πρόχειρα τρόφιμα και άλλα στοιχεία που μαρτυρούν τη μεταφορά αρκετών ατόμων.
Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να διακριβωθεί τι συνέβη πριν το σκάφος προσαράξει στο Ποτόκι και εγκαταλειφθεί.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template