Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

Αρχίζει το 8ο Επιχειρηματικό Πανόραμα


Ανοίγει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου τις πύλες του το 8ο Επιχειρηματικό Πανόραμα, η μεγάλη έκθεση παραγωγικής φυσιογνωμίας του Νομού Μαγνησίας, που συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, τις δύο Ομοσπονδίες των Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού και τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 7 μ.μ., η οποία στη διάρκειά της αναμένεται να σημειώσει απόλυτη επιτυχία, καθώς εκτός των Βολιωτών, προβλέπεται ότι θα υπάρξει προσέλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών και από άλλους Νομούς της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό.

Όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της μεγάλης έκθεσης, η οποία φέτος λόγω των εθνικών εκλογών μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα και θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει σε νέο χώρο και ειδικότερα στην προβλήτα του σιδηροδρομικού πορθμείου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στο δρόμο προς τα Πευκάκια.

Οι συνδιοργανωτές πάντως πιστεύουν ότι τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκθεση παραγωγικής φυσιογνωμίας του Νομού, η οποία όπως ανέφερε στη «Μαγνησία» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, φέτος πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, καθώς οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης έχουν γίνει ιδιαίτερα αισθητές.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές, το Επιχειρηματικό Πανόραμα δεν έχει κάποια ειδική θεματολογία πρόσθεσε ο κ. Σπηλιόπουλος, που θεώρησε όμως σημαντικό ότι οι 150 περίπου επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση από το Βόλο και τις άλλες περιοχές της Ελλάδας θα προβάλουν στους επισκέπτες την παραγωγή τους, μεταφέροντας και το αισιόδοξο μήνυμα ότι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις σ’ αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τα είδη που θα προβληθούν στο 8ο Επιχειρηματικό Πανόραμα αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες, μεταποίηση και εμπόριο, ενώ σημειώνεται ότι θα συμμετέχουν η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», το ΡΑΔΙΟ-ΕΝΑ 102,5» και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης έχει ως εξής:
Σήμερα Σάββατο 17:00-22:30, αύριο Κυριακή 11 Οκτωβρίου 10:00-14:00 και 17:00-22:30, Δευτέρα 12 μέχρι Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 17:00-22:30 και το Σάββατο-Κυριακή 17 και 18 Οκτωβρίου10:00-14:00 και 17:00-22:30.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template