Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

Γιώργος Καρατζαφέρης: Έχει αλλάξει ο πολιτικός χάρτης


Το ρόλο της «ουσιαστικής» αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει ο ΛΑΟΣ, δήλωσε από το Ζάππειο ο Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής.
«Έχει αλλάξει ο πολιτικός χάρτης» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, χωρίς να παραλείψει να συγχαρεί τον Γιώργο Παπανδρέου.
Χαρακτήρισε «βαθιά» την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «μεγάλη εσωστρέφεια» από την παράταξη, και δήλωσε ότι «εμείς θα είμαστε ουσιαστικά η ισχυρή αντιπολίτευση».
«Στα καλά θα είμαστε μαζί, στα κακά απέναντι» είπε, αναφέροντας επίσης ότι τα ποσοστά του κόμματός του διπλασιάστηκαν από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ η ισχύς των άλλων μικρών κομμάτων «μειώθηκε».
Ο ΛΑΟΣ «πέτυχε τον στόχο» του, καταφέρνοντας να εκλέξει 15 βουλευτές, και ο Γιώργος Καρατζαφέρης επισήμανε ότι «θα πάρουμε το ρόλο μας σοβαρά».
Βγαίνοντας από το Ζάππειο, και σε ερώτηση για τις εξελίξεις στη ΝΔ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα βρει το δρόμο της, αν και έχει πολλούς Βενιζέλους».

«Ο κ. Καραμανλής έφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ας αναλάβει τις ευθύνες του» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματός του λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template