Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

Υποψήφιος για πρόεδρος της Ν.Δ., δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος τον Νοέμβριο.
Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι μπαίνει μπροστά και θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει κάποια άλλη, μεγάλη, όπως τόνισε, υποψηφιότητα, που θα τον πείσει ότι εκφράζει την πλατφόρμα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
"Στην κοινή αυτή προσπάθεια μπαίνω μπροστά μαζί με άλλα άξια, ικανά στελέχη και θα είμαι παρών. Μπαίνω μπροστά, δηλώνω παρών για μια μεγάλη, νικηφόρα κεντροδεξιά παράταξη. Αν, όμως, κάποια άλλη υποψηφιότητα με πείσει ότι εκφράζει, αξιόπιστα, ιδεολογική πλατφόρμα, την ιδεολογική ταυτότητα που εκφράζει ο κεντροδεξιός χώρος, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να συστρατευτώ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο Alter.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης είπε ακόμη, μιλώντας στο Mega, πως "πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για μια μόνο υποψηφιότητα".
Παράλληλα τόνισε ότι η Ν.Δ δεν πήρε το μήνυμα ούτε της προχθεσινής αναμέτρησης, ούτε των ευρωεκλογών και πρόσθεσε ότι "ορισμένοι ζουν στον κόσμο τους". "Νοιώθω αηδιασμένος. Για ποιους αγωνίζομαι εγώ, για τις παρέες;" αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: "Εγώ αγωνίζομαι για το λαό". Ο κ. Ψωμιάδης κατέληξε λέγοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε συνέντευξη Τύπου.

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template