Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μέλι - «μαϊμού» με μαζικές πωλήσεις στο Βόλο


«Πλημμύρισαν» το Βόλο με μέλι - «μαϊμού» εννιά μικροπωλητές, από τον Παλαμά Καρδίτσας, που ξεχύθηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, αλλά - όπως εκτιμούν μελισσοκόμοι ή άνθρωποι που γνωρίζουν από μέλι - πωλούσαν κάτι που έμοιαζε με μέλι!

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εμπορίου, στην υπηρεσία έγιναν δύο καταγγελίες για πλανόδιους πωλητές, οι οποίοι σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου, πωλούσαν προϊόν το οποίο έμοιαζε με μέλι, αλλά δεν ήταν, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το μέλι, όντας μέλη μελισσοκομικών συλλόγων και μελισσοκόμοι οι ίδιοι.

Όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο που διενεργήθηκε την ίδια ημέρα μπροστά στο πάρκινγκ του Ε.Ο.Τ. στο Βόλο, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τους συγκεκριμένους αυτούς πωλητές, καθώς και άλλους, μετέφερε στο Βόλο έμπορος από τον Παλαμά Καρδίτσας με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, εντός του οποίου επέβαιναν εννέα άτομα, μαζί με τον έμπορο.

Ο έμπορος είχε εφοδιάσει τους οκτώ αυτούς πωλητές, όλους κατοίκους της περιοχής Παλαμά Καρδίτσας, με το προϊόν που δειγματίσθηκε, καθώς και με άλλα προϊόντα και τους είχε αφήσει σε διαφορετικά σημεία της πόλης του Βόλου, προκειμένου να τα πωλήσουν πλανοδίως για λογαριασμό του.

Κατά την ώρα του ελέγχου, ο έμπορος πέρασε μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου για να παραλάβει τους τρεις από τους πωλητές, οι οποίοι τον περίμεναν στο σημείο, προκειμένου να επιστρέψουν στις οικίες τους.

Οι υπόλοιποι πέντε πωλητές ήταν ήδη εντός του οχήματος του εμπόρου. Από το δήθεν μέλι ελήφθησαν δείγματα, που απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία για εξέταση και τα αποτελέσματα αναμένονται και σε βάρος των πλανόδιων πωλητών αλλά και του εμπόρου θα επιβληθούν διοικητικά πρόστιμα, με αποφάσεις του Νομάρχη Μαγνησίας.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template